Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

OM OSSVi är en butik i Farsta Centrum i Stockholm som funnits i 17 år.  En liten men naggande god butik med lite annorlunda inredningsdetaljer med det där lite extra. Vi får så gott som varje vecka in nya varor och hänger med i de olika trenderna som kommer och med våra 50 olika leverantörer blir det en väldigt egen mix av detaljer. Våran bas är vit, brun och svart med några utvalda utstickarfärger säsongsvis. Med det kombinerar vi med mycket vitt, silver, antiksilver och smide i stora drag.

Hemmet har alltmer blivit en plats som man lägger mycket av pengar på, tid och kraft. Vi renoverar, flyttar eller köper nytt hus eller lägenhet. Vi vill ha det fint hemma med saker och färger vi tycker om. Vårt motto är att man ska kunna unna sig saker då och då, till vettigt pris. På den här hemsidan finner ni allt från värmande ljusstakar till en snygg diskmedelspump, brödbox, postförvaring och mycket annat. Vi lovar absolut inspiration! Hoppas du blir inspirerad av coozie.se!

Har du synpunkter eller saknar något, är du varmt välkommen att kontakta oss på vår info@coozie.se eller på telefonnummer mellan 10-20 på vardagar 08-724 40 60.
         Heidi Konradsdal                     Heidi Konradsdal med personal


  Coozie.se ägs av Inomhus Interiör i Stockholm AB
  Adress: Farstaplan 25, 12347 Farsta 
  Telefonnr: 08-724 40 60 Orgnr. 556631-1238

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.